Un Partener Spaniol în proiectele dvs de mobilitate. Proiecte ERASMUS +

Dacă sunteţi în căutarea unui nou partener pentru a vă sprijini în proiectele de mobilitate ERASMUS + şi Erasmus puteţi conta cu noi. De asemenea vă putem facilita contactul cu colaboratorii noştrii din alte ţări din Europa: Italia, Geramania, Franţa, etc.

Stagii în firme din Malaga. Programe Erasmus

Agenţia noastră gestionează programe de practică pentru tineri absolvenţi şi muncitori (beneficiari de burse LdV şi Erasmus) ce doresc să cunoască cultura şi limba spaniolă şi totodată să îşi îmbogăţească cunoştinţele în scopul obţinerii unui loc de muncă dorit.

La sosire în Malaga, participanţii vor fi întâmpinaţi de către şeful departamentului de programe europene. La reuniunea de bun venit beneficiarii vor primi un dosar cu toate informaţiile necesare (despre oraş, bănci, centre comerciale, transportul local, etc.). De asemenea coordonatorul programului le va prezenta planul stagiului ce include informaţii despre interviul cu firmele gazdă unde se va desfăşura practica.

La terminarea programului de practică, organizaţiile gazdă vor emite fiecărui participant un Certificat de asistenţă la stagiu.

Plasamente LdVObiectivul principal al programelor de mobilitate pentru tineri (LdV) este promovarea încorporării tinerilor în Piaţa Muncii, stimularea unei atitudini pozitive faţă de alte culturi, investigarea de noi posibilităţi din punct de vedere profesional în Comunitatea Europeană, etc. Pe parcursul şederii în Malaga, beneficiarii programelor LdV vor avea posibilitatea de a cunoaşte firme, instituţii spaniole din Malaga, de a stabili contacte profesionale şi de ce nu de a găsi locul de muncă visat.

Experţii noştrii îi vor sprijini pe participanţii la programe să se familiarizeze atît cu cultura şi obiceiurile din Malaga, la sosire cît şi în alte situaţii:

Informaţii şi sprijin în situaţii de urgenţă sau boală (inclusiv sfîrşiturile de săptămînă)

Informaţii turistice şi culturale

Informaţii şi sprijin pentru căutarea unui loc de muncă şi studii în Malaga

Vom organiza ieşiri în grup la localuri de divertisment sau vizite la muzee,etc. pentru a ne cunoaşte mai bine

Vizite de afaceri pentru experţi europeni

Vizite de afaceri pentru experţi europeniMulte firme, instituţii aparţinînd ţărilor ce au intrat în Comunitatea Europeană începînd cu anul 2004 şi care s-au beneficiat de fonduri europene pentru dezvoltare, inovare şi proiecte europene sunt interesate să stabilească contacte de afaceri cu firme spaniole din Malaga.

Nu putem să trecem cu vederea faptul că Parcul Tehnologic din Andalusia (PTA) găzduieşte unul dintre cele mai mari Centre de Afaceri din Andalusia (ce se va finaliza în anul 2008).Acest Centru de Afaceri va îndeplini funcţia de “incubator” pentru noile firme. În PTA din Malaga experţii interesaţi pot observa cum funcţionează un “incubator” de afacere.

Firma noastră vă organizează vizite de afaceri la cerere, reuniuni cu reprezentanţi de firme din Malaga pentru a stabili viitoare colaborări.

Un coordonator/traductor va planifica întâlnirile cu firmele şi v-a însoţi grupul pentru a facilita comunicarea cu firmele.

La terminarea programului vă putem emite, la cerere, un Certificat de participare şi raportul final al vizitelor realizate.

Vizite culturale (turistice) la cerere pentru grupuri

Vizite culturaleDacă sunteţi interesaţi să combinaţi o vizită de afaceri cu un „tur” cultural sau turistic sau pur şi simplu doriţi să petreceţi cîteva zile de neuitat în Malaga experţii noştrii vă organizează la cerere un program de vizite culturale: rezerva hotelului dorit, vizite la principalele atracţii turistice din Malaga şi împrejurimi, restaurante unde se poate deguzta gastronomia tipică din zonă, nopţi de flameco, etc. Un ghid vorbitor de limbă spaniolă şi română vă va însoţi pe parcursul programului în Malaga pentru a vă ajuta să petreceţi clipe minunate.

Pentru acest servciu vă rugăm să ne contactaţi din timp pentru a planifica totul cît mai bine contactaţi ne.