Cultural Activities

Cu peste 20 de muzee Malaga s-a transformat într-un autentic Oraş al Muzeelor cu opţiuni pentru toate gusturile: începând cu operele sacre, continuînd cu cele contemporane, operele populare sau muzeele interactive.

Pe tot parcursul şederii dumneavoastră în Malaga coordonatorii firmei noastre vă vor furniza toate informaţiile dorite: turistice, culturale,etc. De asemenea se vor organiza ieşiri în grup, plimbări pe malul mării sau vizite la renumitele podoabe culturale ce ne oferă centrul istoric al oraşului Malaga: Catedrala din Malaga, Muzeul de Arte Frumoase, Casa Natală şi Muzeul Picasso.

Un reprezentant al firmei vă va însoţi în aceste activităţi pentru a vă oferi toate detalile.

La cerere vă organizăm excursii de o zi în minunatele oraşe din sudul Spaniei: Granada, Cordoba, Sevilla, Ronda sau alte destinaţii.

Pe cei interesaţi să colaboreze cu firma noastră în serviciile menţionate mai sus îi invităm să contacteze departamentul de programe europene la adresa: szauka@gmail.com

De asemenea vă invităm să aflaţi mai multe informaţii despre Malaga sau despre alte oraşe spaniole la adresa: http://www.malagainformation.com/romanian