Oraşul Malaga se află situat pe coasta Mării Mediterane denumită Costa del Sol, în provincia Andalusia. Climatul unic, peste 300 de zile de soare pe an, plajele însorite, gastronomia, oamenii săi au transformat oraşul Malaga într-o destinaţie căutată nu numai de către turişti ci şi de către tinerii europeni interesaţi în realizarea unui program de stagiu în una din multiplele firme din Malaga.

De asemenea Malaga este un reper de afaceri atractiv pentru experţii din Europa întreagă ce doresc să cunoască sistemul de lucru şi de învăţămînt din Andalusia şi să realizeze schimburi de informaţii cu oameni de afaceri din Malaga.

Amintim aici Parcul Tehnologic din Andalusia ce oferă adăpost a peste 300 de firme: Centrul European de creare şi inovaţii de afaceri, aşa zisele “incubatoare” de afaceri şi nu în ultimul rând Institutul de Investigare al Universităţii din Malaga.

Universitatea din Malaga a creat un “preincubador” universitar de spin-off academic ce favorizează înfiinţarea firmelor începând cu epoca universitară.

Pentru a afla mai multe amănunte vă aşteptăm să ne vizitaţi în Malaga!